Töltés...

 

Fontos tudnod, hogy csak az lehet plazmaadó, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Ennek oka, hogy a napi betegellátásban vérre is nagyon nagy szükség van. A győri PlazmaPont ezért rendszeresen véradásokat is szervez majd plazmaadóinak, melyeknek időpontjairól emailben és Facebook oldalunkon értesítünk. 

 

Új donorainknak első plazmaadásuktól számítva 180 nap áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék első, kötelező, éves véradásukat. Ettől számítva évenként kell majd újra teljesíteni ezt.

Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük plazmaadóink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.


Fontos, hogy teljes véradás után 2 héttel már bátran jöhetsz plazmát adni.

 

 

Következő véradás a Plazma Ponton:

2021. április 26., hétfő 12:00 - 16:00
(9021 Győr,Bajcsy-Zsilinszky út 36.)

 

Győr Regionális Vérellátó Központ
Cím: 9023 Győr, Magyar utca 8.
Telefon: +36 96 511 910
Véradási időpont:
Hétköznap: 7.00-15.30


FONTOS, hogy véradás után 15 nappal már nyugodtan jöhetsz hozzánk plazmát adni. Plazmaadás után pedig általában 1 hét pihenőt szoktunk javasolni, mielőtt elmennél teljes vért adni.

 

Kérjük plazmaadóinkat, hogy véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

 

Véradásra való jelentkezéshez lépj be a donor időpont foglalási felületen donorszámod és születési dátumod megadásával, majd kattints a „Véradásra jelentkezés” gombra.


BEJELENTKEZÉS

 


Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok.

 

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!