Töltés...
www.gyorplazma.hu
Címünk: Győr 9021, Bajcsy-Zsilinszky út 36.
Ingyenes zöldszámunk: 06 80 100 900
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7
Legyél Te is plazmaadó! Részletek

Kedves Plazmaadóink!


Egy 2016. április 1-jével életbe lépett kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente legalább egy alkalommal teljes véradáson is részt vesz. Ennek igazolására minden plazmaadónak első plazmaadását követően 180 napja van. 


Például, ha a kormányrendelet életbe lépése után először 2016. április 15-én voltál nálunk plazmát adni, akkor az éves kötelező teljes véradáson való részvételedet legkésőbb 2016. október 12-ig kell igazolnod.


Ha ezt nem az általunk, havi rendszerességgel szervezett véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor az igazolást is ezen 180 napos türelmi idő lejárta előtt kell elhoznod hozzánk. 


Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted. 


Fontos, hogy teljes véradás után 2 héttel már bátran jöhetsz plazmát adni. 

Teljesítsd a plazmaadók éves, kötelező véradását, és mi egy mozijeggyel ajándékozunk meg következő látogatásod alkalmával!
 
Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat és megkapod a véradás teljesítéséért neked járó mozijegyet.

 

A mozijegy a PlazmaPont megbecsülését fejezi ki azoknak a csodálatos embereknek, akik vérükkel életet mentenek.

 

 A véradás helyszíne:
Plazma Pont Győr - Bajcsy-Zsilinszky út 36.

 

A következő véradás időpontja:

2017. szeptember 15., péntek 13:00-tól 17:00-ig


Kérjük plazmaadóinkat, hogy a véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.


Ha már korábban regisztráltál a gyorplazma.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.Ha még nincs felhasználói fiókod a gyorplazma.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a  "Jelentkezés véradásra" gombra.

 
Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok. Emellett a kötelező teljes véradás természetesen bármikor teljesíthető a Győr Regionális Vérellátó Központnál is (9023 Győr, Magyar utca 8.), de erről fontos igazolást kérni.


Ne feledjétek véradás előtt a bőséges reggelit és a megfelelő folyadékpótlást!
 
 


Bővebb információért kattints az alábbi gombra!

julius-veradas-gyor-fb

mozijegy-veradas-szeged
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!