Töltés...

 

Fontos tudnod, hogy csak az lehet plazmaadó, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Ennek oka, hogy a napi betegellátásban vérre is nagyon nagy szükség van. A győri PlazmaPont ezért rendszeresen véradásokat is szervez majd plazmaadóinak, melyeknek időpontjairól emailben és Facebook oldalunkon értesítünk. 

 

Új donorainknak első plazmaadásuktól számítva 180 nap áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék első, kötelező, éves véradásukat. Ettől számítva évenként kell majd újra teljesíteni ezt.

 

Ha azt nem az általunk szervezett véradások valamelyikén, hanem az OVSZ egyik központjában teljesíted, akkor erről mindenképpen kérj igazolást és hozd el hozzánk. Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük donoraink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni, csak nem kértél igazolást az OVSZ-től.

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.


Fontos, hogy teljes véradás után 2 héttel már bátran jöhetsz plazmát adni.

 

Következő véradás a Plazma Ponton:

2018. március 2., péntek 13:00 - 17:00
(9021 Győr,Bajcsy-Zsilinszky út 36.)

 

Győr Regionális Vérellátó Központ
Cím: 9023 Győr, Magyar utca 8.
Telefon: +36 96 511 910
Véradási időpont:
Hétköznap: 7.00-15.30

 

FONTOS, hogy véradás után két héttel már nyugodtan jöhetsz hozzánk plazmát adni. Plazmaadás után pedig általában 1 hét pihenőt szoktunk javasolni, mielőtt elmennél teljes vért adni.

 

Kérjük plazmaadóinkat, hogy véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

 

Ha már korábban regisztráltál a gyorplazma.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


BEJELENTKEZÉS

 

Ha még nincs felhasználói fiókod a gyorplazma.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


REGISZTRÁCIÓ

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok.

 

2018 marcius veradas gyor fb

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!